Decemberi Fotó Bingo 2015 - Letölthető


Kedves Olvasóim!
A tegnapi bejegyzésben már utaltam arra, hogy idén no stressz! mottóval csinálom végig a december napjai 2015 c. karácsonyváró albumomat. Ahhoz, hogy sikerüljön szépen minden naphoz legalább témát találnom (ha épp nem lenne elég esemény az életünkben decemberben), készítettem egy Decemberi Fotó Bingót. Ez egy letölthető és kinyomtatható kis lap, amin jelölheted magadnak a témákat - ezeket pedig szépen felhasználhatod a saját albumodnál is. Lássuk a részleteket, olvass tovább!


A játék lényege: Használd az alábbi A/6-os méretben kinyomtatható Decemberi Fotó Bingó kártyán található témákat fotózáshoz vagy scrapbookoldal-készítéshez a 2015. évi december napjai albumodnál. Ha épp nincs olyan esemény, ami mindenképpen fotót kíván, válassz ezek közül! Haladhatsz sorban vagy össze-vissza is. Viszont, ha egy témát már felhasználtál, húzd ki, hogy ne legyen ismétlődés!

  • No stressz faktor #1: Ha épp nincs témád, itt van, használd ezt.
  • No stressz faktor #2: Ha nem akarod a családi eseményekről, hanem csak úgy a karácsonyi hangulatról, használd ezt! Fotózz idegeneket, üzleti dekorációkat,  bármit, amit meglátsz, ha nem szeretnéd személyes hangulatúra fogni. Lehet, hogy lesz egy pár, ami nagyon nem jön be, azt hagyd ki.
  • No stressz faktor #3: Ha viszont abszolút családi történésekről csinálod minden nap az albumodat, akkor ezt maximum azért nyomtasd ki magadnak, hogy beletuszkold az egyik oldalra és használd háttérpapírként. Jól fog mutatni. :)
  • No stressz faktor #4: Nem az a cél, hogy mindegyiket kihúzd már 10-e előtt (bűvös szám ez, de nem ördögtől való... :D )! Persze, jól fog kinézni, ha 24-ére mindet kihúztad, de akkor maximum ihatsz még egy pohár puncsot, és csendben magad elé mormolsz egy szerény Bingó-t.... oké? :)
  • No stressz faktor #5: Ez az egész gyorsan kivitelezhető. Egy fotó, egy nap.
Mindenre ez a kártya a megoldás! Hehe. Nézd csak, milyen jó kis témákat hoztam! Kattints a kép alatti Letöltésre nyomtasd ki és használd! (Ja, ha tegnap meg, nem csináltál képet, akkor csinálj ma kettőt. Oké? Ez volt a Bónusz No stressz faktor #6 :P )



Fontos figyelmeztetés: A december napjai album készítése is az örömről, a családodról és rólad szóljon! Ha a fentieknél van sokkal jobb témád, például egy családi program, akkor inkább azt fotózd le! 
 
Még ma jövök egy hosszabb bejegyzéssel, amiben lépésről-lépésre bemutatok egy szipi-szupi, könnyen elkészíthető albumötletet, ami kiválóan szolgálhat a december napjai 2015-ös projekted alapjául.

Köszönöm szépen, hogy ma is itt jártál!
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések

Motoflo üzenete…
Kedves Brigi!

Ez egy nagyon aranyos ötlet, köszönöm szépen. Viszem is. :-)

Üdv: Anna